top of page

Twizzit voor coaches:

een korte handleiding

Aanloggen op Twizzit

Hiervoor ontving je via email een uitnodiging. Volg de stappen in de email om je eigen wachtwoord in te stellen en je aan te melden op Twizzit. Dat kan zowel via de website als via de app.

Aanloggen op Twizzit

Een chat aanmaken en een bericht versturen

Twizzit biedt een handige chatfunctie met een heel aantal opties. Als eerste bekijken we hoe je een chat aanmaakt (met bijvoorbeeld je team) en een bericht verstuurt.

Chatberichten

Een poll aanmaken in een chat

Heb je een vraag die je spelers moeten beantwoorden? Dan is een poll een heel handige manier om deze antwoorden op een overzichtelijke manier te ontvangen. Voor aanwezigheden op trainingen en wedstrijden gebruik je de aparte tool voor aanwezigheden. 

Een poll aanmaken
Een poll nakijken
Extra chatfuncties

Andere functies voor een chat

De chat biedt ook nog doodles of het delen van activiteiten aan.

Een doodle maken en opvolgen
Een activiteit delen in de chat

Kalender en aanwezigheden bekijken

In de kalender staan alle wedstrijden en trainingen, met de aanwezigheden van jou als coach en van je spelers. Deze staan standaard op "niet beslist". Na afloop van een training of wedstrijd kan je dan hier je aanwezigheden ingeven en die van de spelers.

Trainingen & aanwezigheden

Je notificaties bekijken

Je krijgt notificaties voor chatberichten bijvoorbeeld, maar ook voor spelers die hun eigen aanwezigheden aanpassen (als ze niet kunnen komen bijvoorbeeld). Dit vind je allemaal terug onder notificaties.

Notificaties bekijken

Twizzit helpcentrum

Zijn er bepaalde zaken die hier niet staan, en waarvan je niet weet hoe je ze moet doen? Dan kan je altijd kijken in het Twizzit Helpcentrum, of je vraag doorsturen naar webmaster@mercuriusbbc.be.

Helpcentrum

Twizzit op je smartphone

Twizzit op je smartphone werkt volledig hetzelfde als op je computer. Enkel bevindt het menu zich op een andere plaats. De planning en chat vind je onderaan. Voor de andere modules, zoals de notificaties, moet je doorklikken op het account-icoontje.

Add a heading.png
Op je smartphone
bottom of page