top of page
billboard.jpg

Toogdiensten tijdens evenementen

Wat is het?

Voor elk evenement zoeken we vrijwilligers voor toogdiensten. Wat houdt dat in? Dat hangt af van de locatie: inschenken van frisdrank, tappen van pintjes, verkopen van blikjes drank of  bediening in de foyer. Ervaring is niet nodig! Vrijwilligers hoeven ook geen clubleden te zijn: familie, vrienden of collega's zijn allemaal welkom. De minimumleeftijd is 15 jaar.  

Waarom doet Mercurius deze toogdiensten?

Mercurius krijgt een deel van de omzet van een evenement als we vrijwilligers voorzien voor een toogdienst. Dit zijn fondsen die we goed kunnen gebruiken om onze werking te financieren: denk aan het betalen van scheidsrechters, het huur van de zalen of de aanschaf van nieuwe basketballen.

Niet enkel voor Mercurius biedt dit voordelen: als vrijwilliger kan je gratis naar verschillende evenementen, en kan je een deel van je lidgeld terugverdienen. Als je met een gezin twee keer deelneemt aan een activiteit, betalen we €65 van je lidgeld terug! De ideale win-win, toch?

Ik doe mee!

  • Fijn om te horen! Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina. Voor populaire evenementen wordt voorrang gegeven aan wie zich ook op minder populaire evenementen inzet. Je ziet het aantal vrije plaatsen staan in de lijst hieronder.

  • Het vermelde uur is het aanvangsuur van het evenement.  De deuren openen meestal 60 tot 90 minuten op voorhand. Je wordt dan ook verwacht tegen het openen van de deuren. Het exacte uur wordt je later via mail doorgestuurd.

  • Als je niet zeker bent of je wel vrijwilligerswerk mag verrichten, kijk dan even hier.

  • Voor het beheren van deze toogdiensten werken we met de app @Your Service, verkrijgbaar in de App Store of Play Store. Kijk even hier voor een handleiding.

  • Heb je nog vragen voor ons sportpaleisteam? Stel ze via sportpaleis@mercuriusbbc.be.

Justin Timberlake

Locatie

Sportpaleis

Datum

zaterdag 3 augustus 2024

Tijdstip

18:00

Beschikbare plaatsen

14

Dude Perfect

Locatie

Lotto Arena

Datum

zondag 22 september 2024

Tijdstip

18:00

Beschikbare plaatsen

12

Registratie

Vul hieronder je gegevens in en geef aan bij welke concerten jij graag wilt helpen.

Je moet minstens 15 jaar zijn om een toogdienst te mogen doen.

Indien niet van toepassing, laat tweemaal leeg.

Formulier
bottom of page