Activiteiten

70411917_2641769452513569_11227630302333

Kalender

Mei - september 2021

Offseason 2021

Het offseason vullen we dit seizoen met basket, om al die gemiste trainingen in te halen!

 
1541613596.jpg
Geefmand

Heb je basketkledij of -schoenen liggen die te klein zijn, maar helemaal niet versleten ? 

Graag willen we die verzamelen en herverdelen naar de spelers, die het net iets moeilijker hebben om nieuwe spullen te kopen.

 

Inzameling:

Dit gebeurt in afspraak met verantwoordelijke Ine. Je kan haar bereiken via geefmand@mercuriusbbc.be, of je kan Ine natuurlijk aanspreken wanneer je elkaar tegenkomt in het Rooi. Zij spreekt dan met jou af voor de overdracht (bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd of training, of ophalen aan huis). Ook tijdens onze evenementen zal er steeds een inzamelpunt zijn waarin je spullen kan deponeren.

 

Verdeling:

Contacteer hiervoor Ine via geefmand@mercuriusbbc.be. We garanderen discretie en vertrouwelijkheid.

 
billboard.jpg

Sportpaleiswerking

 

 

Voor elk evenement zoeken we vrijwilligers voor toogdienst.

  • Wat houdt dit in? Dat hangt af van de locatie: inschenken van frisdrank, tappen van pintjes, verkopen van blikjes drank, bediening in foyer. Ervaring is niet nodig!

  • Vrijwilligers hoeven geen clubleden te zijn: familie, vrienden of collega's zijn allemaal welkom. Minimumleeftijd is 16 jaar.   

  • Probeer eens met de ouders van de ploeg samen een toog te bemannen!  

  • Neem deel aan 2 activiteiten en verdien een deel van je lidgeld terug (1x terugbetaling 65 EUR per gezin).

  • Met de inkomsten slagen we erin zeer veel kosten te dekken, zoals het betalen van de scheidsrechters of het huren van de zalen.

Ik doe mee!

Fijn om te horen! Schrijf je in via onderstaand formulier. Voor populaire evenementen wordt voorrang gegeven aan wie zich ook op minder populaire evenementen inzet. Het vermelde uur is het aanvangsuur van de show/event.  De deuren openen meestal 1 tot 1,5 u. op voorhand. Je wordt dan ook verwacht tegen het openen van de deuren. Het exacte uur wordt je later via mail doorgestuurd. Als je niet zeker bent of je wel vrijwilligerswerk mag verrichten, kijk dan even hier.

Naam evenement
Datum en tijd
Locatie
Totaal aantal plaatsen
Er zijn momenteel geen evenementen