MERCURIUS NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2020

Beste spelers
Beste ouders

De maand februari is voorbijgevlogen, op de valreep nog een nieuwsbrief van jullie favoriete basketclub.

De 2e helft van de competitie is volop bezig, in maart kan je elke zaterdag op het Rooi vele wedstrijden komen bijwonen als supporter.   Je vindt de kalender via https://www.mercuriusbbc.be/sportief-1/wedstrijdkalender/ . Tijdens deze drukke zaterdagen in maart zijn er bovendien extra clubactiviteiten. 

Spaanse namiddag op zaterdag 28 maart

Om onze spelers en begeleiders die naar Lloret trekken in de paasvakantie aan een zakcentje te helpen, organiseren we een Spaanse namiddag.
Op zaterdag 28 maart is iedereen welkom op het Rooi tussen 12u en 20u om een portie paëlla te eten, een bordje lekkere tapas of een overheerlijke Spaanse pannenkoek.
Met daarbij natuurlijk een lekker glaasje rode of witte Spaanse wijn, Cava of limonade.
We verkopen deze heerlijke wijnen en cava ook per fles (of doos ;). Met dank aan onze sponsor JJ Wijnen voor het advies en ondersteuning voor deze actie !
Voor de paëlla en de aankoop van de wijnen/cava per fles vragen we om op voorhand te reserveren.

Verdeling lenteverkoop en geefmand-ruilmarkt op zaterdag 21 maart
Op zaterdag 21 maart verdelen we de aankopen van onze lenteverkoop.
Ondertussen puilt onze geefmand uit met basketkledij en -schoenen voor kinderen tot 12 jaar. Om deze kledij niet nodeloos stof te laten vergaren, organiseren we die dag ook een geefmand-ruilmarkt.
Kom eens een kijkje nemen, maak je keuze. Breng zelf iets mee om te ruilen of doe een vrijblijvende bijdrage in onze geefmand-spaarpot.

Zomerkamp

Ondertussen zijn ook de inschrijvingen voor het zomerkamp geopend. De formule is dezelfde als afgelopen editie in 2019, een combinatie van veel basket met af en toe eens een andere sportieve activiteit als afwisseling. 

Vooruitblik naar volgend seizoen
Ondertussen zijn we binnen het bestuur en de sportieve cel al aan het vooruitblikken naar volgend jaar : welke ploegen kunnen we samenstellen, welk niveau, etc. 
Weet je nu al dat je gaat stoppen met basketten om wat voor reden dan ook ? Heb je andere vragen rond sportieve werking ? Onze jeugdcoördinatoren horen het graag. Je kan hen aanspreken of via mail contacteren :
contacteer Matt (jongens) via matt@mercuriusbbc.be of Stefan (meisjes) via stefan@mercuriusbbc.be .

Nieuwe sponsor: Forever, The Aloe Vera Company 

40 jaar lang toont FOREVER haar commitment voor het zoeken naar de puurste ingrediënten uit de natuur, overal ter wereld.
Het samenbrengen hiervan met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen heeft één doel voor ogen: jou en je familie helpen er beter uit te zien en beter te voelen.
Bij Forever vind je:
  • Gezonde dranken die je o.a. kunnen helpen bij het sporten
  • Huidverzorging
  • Persoonlijke verzorging
  • Sportprogramma’s voor beginners en gevorderden (Forever F.I.T.)
  • Voedingssupplementen
  • Gezonde bijenproducten
Bij Forever heeft u altijd uw eigen aanspreekpunt: Frederic, ook verbonden aan onze club (hij is de papa van 2 van onze spelertjes). Hij biedt meer uitleg, gratis en vrijblijvend, over alle producten van Forever. 
Vraag gerust meer info via mail (forever@turbo-net.be) of SMS (0472/50 80 94).

Oproep !
Zin om deze toffe club mee vorm te geven zowel sportief als niet-sportief ? Informeer dan eens bij het bestuur hoe je kan helpen ! Spreek iemand van het bestuur aan of stuur een mailtje naar de voorzitter.

Tot op het Rooi !
Met sportieve groeten

Het Mercurius bestuur