top of page
254724306_4759626420727851_8008734866921488782_n.jpg
Mustangs.png

Iedereen reporter!

Een kanaal voor onze leden, door onze leden

Wat is het?

@mercuriusmustangs is een Instragramaccount, gericht op onze jongens- en herenploegen van de Mercurius Mustangs.  Het is niet zo maar een account: dit account maken we voor jullie en samen met jullie: voor en door onze leden dus.

 

Ook jij kan daaraan meedoen: zo kan je bijvoorbeeld bij wedstrijden, trainingen of andere activiteiten met je team een post of een story maken en dit delen via het @mercuriusmustangs-account. Je kan dit doen als speler, coach, ouder, familielid, fan, noem maar op. Zo houd je alle fans en volgers van Mercurius op de hoogte over jouw team en kan jij op de hoogte blijven over de andere Mustangs.

​De toegang tot dit account wordt beheerd door onze webmaster, maar de content komt van onze leden zelf!

Om dit te realiseren hebben we jullie hulp nodig: jullie maken namelijk de content voor dit kanaal! Er zijn 2 manieren waarop je jouw content kan plaatsen op het @mercuriusmustangs-account.

Who Are We

Hoe werkt het?

De content van dit account komt van onze leden zelf. Er zijn twee eenvoudige manieren om jouw foto's en video's op het @mercuriusmustangs-account te plaatsen.

1.

Chatbericht

Een van de manieren om jouw content op het account te plaatsen, is door ons een chatbericht te sturen op Instagram.

  1. Stuur jouw foto's of video's door via een DM naar @mercuriusmustangs.

  2. Wij posten het op het @mercuriusmustangs-account!

2.

Krijg toegang

Een andere manier om jouw content op het account te plaatsen, is door direct te posten op het @mercuriusmustangs-account. Dit doe je door toegang te krijgen tot het account van onze webmaster.

  1. Stuur een email naar webmaster@mercuriusbbc.be of stuur ons een DM op Instagram.

  2. Onze webmaster zal ervoor zorgen dat je kan aanmelden op het @mercuriusmustangs-account zelf.

  3. Nu kan je direct op ons kanaal posten als @mercuriusmustangs!

Zoek je inspiratie?

Wil je meedoen met @mercuriusmustangs, maar weet je niet goed wat te posten? Kijk dan even op onze inspiratiepagina voor een aantal tips en tricks over posten op @mercuriusmustangs.

bottom of page