U10A

door coach Inge

zottephotoMU19B.jpg

De U10a, wat een energieke bende. Geef hen een basketbal en ze zijn er helemaal klaar voor! Natan op kop, altijd 110% inzet en motivatie. Een bal in de buurt en sommigen worden helemaal gek. Probeer Mateo maar eens te vragen om te stoppen met dribbelen en de bal stil te houden. Focus op de bal, bal, bal. Ook Vivaan kan er wat van. Kei in verdediging met als superkracht het onderscheppen van de bal.


Basketten is leuk, maar babbelen ook. Sam heeft altijd wel iets tof te vertellen. Vrolijk wandelt hij het plein op, vertelt honderduit en tussendoor neemt hij eens een shotje. Zo kom je nog eens wat te weten over de mannen. Heel leuk vind ik dat als coach.

Onze nieuweling Vince heeft zijn mannetje goed gestaan en al héél mooie moves getoond. Ferre is onze stille genieter. Een echte ploegspeler en zo mooi om te zien hoe hij zijn blijdschap toont op het veld als hij scoort. En hij is zeker niet de enige die graag een succesje viert.

We hebben dit jaar ook gewerkt aan (sprong)kracht. En er zitten wat sterke mannen tussen! Wies was de strafste verspringer en in de hoogte was Timothy niet te kloppen. Lucas is de krak in armworstelen. Zo sterk! Ook snelheid is belangrijk in basket en ook daarin blinken ze uit. De spurter met de strafste tijd dit jaar was Lars.


Proficiat met jullie grote stappen vooruit dit seizoen, geniet van de zomer en vergeet niet om af en toe eens wat kunstjes uit te halen met een basketbal!