MU16A

door coach Vincent

zottephotoMU19B.jpg

Het seizoen omschrijven in één woord?


Rollercoaster.


Deze ploeg, bestaande uit speelsters die afkomstig waren uit 4 verschillende ploegen, op één lijn krijgen, leek bij momenten zo simpel, maar op andere momenten konden ze me grijze haren bezorgen... Maar als tegenstanders en supporters je als coach komen feliciteren voor het mooie spel en intensiteit, dan kan je als coach enkel maar fier zijn.


In de eerste ronde lieten onze Foxes bij momenten heel mooi basket en teamspel zien, maar na Nieuwjaar verliep het allemaal wat moeizamer. Kleine (en soms grotere) kwetsuren zorgden soms voor de nodige hinder, maar desalniettemin bleven de speelsters gemotiveerd en bleven ze hun huid duur verkopen. Anderzijds zette diverse speelsters hun eerste stappen op seniorsniveau. Toch ook weer een stap vooruit in hun carrière.


Als je nu aan mij vraagt, of ik tevreden ben over dit seizoen?

Vele kennen het antwoord reeds.


Maar nee, ondanks de vele positieve zaken, ben ik er van overtuigd dat ik niet het maximale uit deze ploeg heb gehaald. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze speelsters tot meer in staat zijn dan ze nu laten zien. Alleen moeten ze er zelf nog meer in geloven en blijven aan werken. Ik ben er echter rotsvast van overtuigd dat deze Foxes hun tanden nog gaan laten zien.


Veel succes en veel plezier komend seizoen.