top of page

April 2021

Verdere details over offseason programma

Beste spelers, beste  ouders, beste  coaches


Off-season programma

In onze nieuwsbrief van maart hebben we onze off-season plannen al uit de doeken gedaan.

Ondertussen zijn deze verder uitgewerkt en het lijkt er voorlopig ook op dat we ze stap voor stap kunnen realiseren.

Alle info vind je ook op https://www.mercuriusbbc.be/offseason-2021. Deze pagina wordt ook steeds ge-update met nieuwe info.


Trainingen met je nieuwe ploeg vanaf 8 mei tot 20 juni

Op de site vind je een overzicht van de trainingen voor deze periode : https://www.mercuriusbbc.be/trainingen-in-mei-en-juni.

Zoek dus snel je ploeg op en noteer in je agenda !

Hou er rekening mee dat alle corona-maatregelen nog steeds gelden. Je kan ze altijd nakijken op https://www.mercuriusbbc.be/maatregelen-tijdens-trainingen


Trainingen van 21 juni tot eind juli

In deze periode zal er per leeftijd één training per week doorgaan in sporthal Brilschans (vanaf U12).

Het schema vind je op https://www.mercuriusbbc.be/offseason-2021

Via de inschrijvingsbalk kan je het inschrijvingsformulier ‘trainingen juni – juli’ openen. Let op: je moet je voor elke training apart inschrijven.

Zo hebben we een idee hoeveel basketters we mogen verwelkomen en is er ineens voldaan aan de registratieplicht.


Zomerstage +12 (hoge baskets) en zomerkamp -12 (lage baskets) in augustus

Ook hiervoor kan je nu inschrijven via de inschrijvingsbalk op https://www.mercuriusbbc.be/offseason-2021


Oproep : tenues

Heb je nog een Mercurius tenue in je bezit (want we moesten die immers allemaal zelf mee naar huis nemen om te wassen) ?

Spreek dan af met je ploegafgevaardigde of coach om deze terug te bezorgen. We moeten immers inventaris maken en zorgen dat iedere ploeg ook volgend seizoen weer een mooie, volledige set heeft ...


Ander nieuws …

Nieuw in het bestuur : Peter Meyvis

Ondertussen is de kogel door de kerk. Peter Meyvis (beter gekend als coach Peter) zal ons bestuur komen versterken. Hij zal zich o.a. over het materiaal ontfermen. Welkom !

Social media

Volg je ons al op facebook of instagram ? Daar worden momenteel de nieuwe coaches voorgesteld, maar er zit nog heel wat ander nieuws aan te komen : onze plannen voor de seniorploegen, een bijzonder verjaardag die er aan komt, het resultaat van de Mercurius challenge … Zeker de moeite om te volgen dus.

(Trouwens, een overzicht van al onze coaches vind je natuurlijk ook op onze site : https://www.mercuriusbbc.be/sportief)

lay-out nieuwsbrief

Na het herwerken van onze website, is ook onze nieuwsbrief aan een herwerking toe.  Deze editie ziet er wat soberder uit, we zijn volop bezig met het opmaken van de nieuwe, definitieve lay-out.


Sponsors

We hebben een nieuwe sponsor, een vader van 2 van onze spelers: Frederic Callebaut. Hij helpt families om kosten te besparen op bepaalde maandelijkse kosten. Vanaf 28/4/2021 zal een promotiefilmpje op internet geplaatst worden, met een wedstrijd met als hoofdprijs een waardebon van 50€ en 4 troostprijzen van 25 € bij Bouncewear. Voor meer informatie: http://www.turbo-net.be/bbcmercurius.html (link actief vanaf 28/04).  Zeker bekijken dus !


Graag zetten we ook nog al onze sponsors in de kijker. Dankzij hen slagen we erin financieel gezond te blijven !

Op https://www.mercuriusbbc.be/sponsors vind je alle logo's van onze sponsors en kan je doorklikken naar meer info.Beste allemaal, we duimen samen met jullie dat de versoepelingen zich doorzetten en we weer meer en meer samen kunnen sporten.

Ondertussen ... hou het veilig en geniet van je trainingen !


Met sportieve groeten

het Mercurius bestuur

Erika, Ine, Nikol, Filip, Lieven, Matt, Peter, Stefan

bottom of page