Sportcentrum Het Rooi

Alle thuiswedstrijden

(tenzij anders vermeld)

Berchemstadionstraat 73,

2600 Berchem

Tel: 03 239 66 10 (bureel)

       03 230 05 09

 

 

Openbaar vervoer:

Bus 90, 91 ,92, halte Alpheusdal

Trams 7 of 15, halte Jan Moorkensstraat

Velo station halte 264 Filip Williotstraat

 

Huishoudelijk reglement Het Rooi

Enkel spelers, coaches en tafelofficials mogen de speelvloer betreden. Buitenschoenen (ook voor spelers) zijn uitdrukkelijk verboden. Voor de tafelofficials zijn er plastieken overschoenen voorradig. 

Alleen water (in een afsluitbare fles of drinkbus) is toegelaten in de zaal. Frisdranken (ook AA-drink) zijn niet toegelaten. De club voorziet geen waterflessen meer voor de bezoekende ploeg. Er staat een waterfontein in de gang waar je onbeperkt water kan nemen. Neem dus zelf een fles of drinkbus mee als je op bezoek komt in het Rooi. 

LEZ : Lage Emissie Zone. Opgelet!!

 

De Antwerpse binnenstad maar ook de Singel liggen binnen de LEZ. Vervuilende wagens worden in deze zone door slimme camera's geregistreerd en beboet.

 

Vermijd boetes en check dus vooraleer je vertrekt naar onze sporthal op  https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez/waar 

of jouw wagen Antwerpen mag binnenrijden.

 

 

Routebeschrijving

Vanuit Berchem centrum naar Mortsel (via Grote Steenweg). Over de ring en dan na 200 meter, aan de 1ste verkeerslichten, naar links (Jan Moorkenssstraat). Op het einde van deze straat rechtsaf en dan eerste straat links. Het sportcentrum bevindt zich aan de rechterzijde.

 

Komende van Gent (E17):

Op de ring rond Antwerpen, na de Kennedy-tunnel, afrit 5 nemen (Berchem-Wilrijk). Op het einde van de afrit naar links en aan de verkeerslichten naar rechts, tunnel onderdoor. Aan de tweede verkeerslichten (kerk van Berchem) rechts afslaan, richting Mortsel-Lier. Aan de derde verkeerslichten linksaf (=Jan Moorkensstraat). Op het einde rechtsaf en 1e straat links.

 

Komende van Brussel (E19):

In de Craeybeckxtunnel richting centrum nemen (=links houden).

Op het einde (verkeerslichten) naar rechts, richting Berchem. Aan de tweede verkeerslichten rechts afslaan, richting Mortsel-Lier. Verder zoals hierboven.

 

Komende van Hasselt of Breda: -richting Gent

Op de ring rond Antwerpen afrit 4 (Berchem) nemen. Op het einde van de afrit naar links, richting Mortsel-Lier. Aan de tweede verkeerslichten naar links (=Jan Moorkensstraat). Op het einde rechtsaf en 1e straat links.