Sportcentrum Het Rooi

alle thuiswedstrijden

(tenzij anders vermeld)

Berchemstadionstraat 73,

2600 Berchem

Tel: 03 239 66 10 (bureel)

       03 230 05 09

 

 

 

Routebeschrijving:

Vanuit Berchem centrum naar Mortsel (via Grote Steenweg). Over de ring en dan na 200 meter, aan de 1ste verkeerslichten, naar links (Jan Moorkenssstraat). Op het einde van deze straat rechtsaf en dan eerste straat links. Het sportcentrum bevindt zich aan de rechterzijde.

 

Komende van Gent (E17):

Op de ring rond Antwerpen, na de Kennedy-tunnel, afrit 5 nemen (Berchem-Wilrijk). Op het einde van de afrit naar links en aan de verkeerslichten naar rechts, tunnel onderdoor. Aan de tweede verkeerslichten (kerk van Berchem) rechts afslaan, richting Mortsel-Lier. Aan de derde verkeerslichten linksaf (=Jan Moorkensstraat). Op het einde rechtsaf en 1e straat links.

 

Komende van Brussel (E19):

In de Craeybeckxtunnel richting centrum nemen (=links houden).

Op het einde (verkeerslichten) naar rechts, richting Berchem. Aan de tweede verkeerslichten rechts afslaan, richting Mortsel-Lier. Verder zoals hierboven.

 

Komende van Hasselt of Breda: -richting Gent

Op de ring rond Antwerpen afrit 4 (Berchem) nemen. Op het einde van de afrit naar links, richting Mortsel-Lier. Aan de tweede verkeerslichten naar links (=Jan Moorkensstraat). Op het einde rechtsaf en 1e straat links.