MERCURIUS NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

Beste basketters,

Beste ouders,
Het nieuwe basketseizoen gaat (eindelijk ?) weer van start ! Tijd voor wat praktische info en nieuws vanuit je basketclub ...
 
KICKOFF
Graag nodigen we jullie allemaal uit op de Mercurius kickoff op zaterdag 7 september . We stellen alle ploegen voor en nemen onze jaarlijkse grote clubfoto.
Vanaf 9u zijn er wedstrijden ingepland, en rond 15u30 start de ploegvoorstelling. We hopen dat alle spelers, jong en oud, aanwezig kan zijn.
Verdere info vind je op onze website : https://www.mercuriusbbc.be/activiteiten/kickoff-19-20/
Het ideale moment om samen met je coach en teamgenoten een drankje te drinken op onze kosten, en kennis te maken met onze vrijwilligers, scheidsrechters en andere teams !
 
LIDGELD
Vergeet niet je lidgeld te betalen voor 31 augustus . Indien dit niet tijdig gebeurt, kan je in september niet meer deelnemen aan trainingen en wedstrijden.
Dit jaar kan je trouwens 65 EUR van je lidgeld terugverdienen indien je 2x mee gaat tappen in het Sportpaleis (kalender komt begin september online) of 2x een halve dag helpt bij één van onze activiteiten.
 
TAFELOPLEIDING 
Op donderdag 5 september gaat de opleiding voor tafelofficials door, om 20u in het Rooi.
Ben je nieuw als tafelofficial of krijg je graag een opfrissing ? Kom gerust langs.
 
SPORTIEVE KALENDER   
Het overzicht van de wedstrijden werd toegevoegd aan de teampagina's.
Info over onbeschikbaarheden van de zalen (waardoor trainingen bv. niet kunnen doorgaan) vind je op : https://www.mercuriusbbc.be/sportief-1/kalender/
 
INSCANNEN ID    
Heb je je ID nog niet (laten) inscannen vorig seizoen ?
Je kan zelf je ID inscannen en opladen naar basket.vlaanderen. Zo verschijnt bv. de foto op je licentie.
Je kan je ID opladen met je eigen ID lezer. Hoe en wat vind je via https://www.basketbal.vlaanderen/lid-worden 
Heb je zelf geen ID lezer ? Niet getreurd, tijdens de seizoenskickoff op 7 september voorzien we mogelijkheid gedurende de dag om je ID te laten inscannen.
 
GEEFMAND   
Ken je de geefmand al ? Hierin verzamelen we gebruikte basketkledij die in goede staat is om dan door te geven aan Mercurianen die de basketkledij een tweede leven geven.
Heb je nog basketkledij liggen die te klein is geworden maar nog in goede staat verkeert, geef dan een seintje aan de geefmand zodat iemand anders in jouw kledij verder kan sporten. Alle basketkledij (ook schoenen en accessoires) is welkom!
Wil je graag gebruik maken van de geefmand? Geef een seintje aan de geefmand en we helpen je graag en discreet verder! Je kan de geefmand bereiken op geefmand@mercurius.be
Vermits we ondertussen een voorraad opgebouwd hebben, gaan we dit seizoen een actie plannen rond de herverdeling. Meer info volgt nog !
 
Niet vergeten : koop online en steun Mercurius BBC via Trooper. Alle info : https://www.mercuriusbbc.be/sponsors/trooper/