MERCURIUS NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

Beste leden,

beste ouders,

 

Het nieuwe basketseizoen bij Mercurius gaat weer van start ! En bij de start van een seizoen hoort altijd weer wat nieuws.

Heb je de voorstelling van onze nieuwe coaches al gezien ? Je vindt dit terug op onze website.

 

Zoals je al op de website kon lezen, zullen coach Matt en coach Stefan samen de jeugdcoördinatie voor hun rekening nemen. Coach Matt wordt verantwoordelijk voor teams ‘hoge basket’ (U14 en ouder) en coach Stefan voor teams ‘lage basket (U12 en jonger) en de meisjesteams.

 

STARTDAG

Graag nodigen we jullie allemaal uit op de Mercurius startdag op zaterdag 1 september . We stellen alle ploegen voor en nemen onze jaarlijkse grote clubfoto.

Alle info vind je op onze website : startdag seizoen 2018 - 2019 . Het ideale moment om samen met je coach en teamgenoten een drankje te drinken op onze kosten, en kennis te maken met onze vrijwilligers, scheidsrechters en andere teams !

 

LIDGELD

Vergeet niet je lidgeld te betalen voor 31 augustus . Indien dit niet tijdig gebeurt, kan je in september niet meer deelnemen aan trainingen en wedstrijden. Alle info over het lidgeld vind je op onze website >onder clubinfo / lidmaatschap

Ook dit jaar kan je trouwens 50 EUR van je lidgeld terugverdienen indien je 2x mee gaat tappen in het Sportpaleis of 2x een halve dag helpt bij één van onze activiteiten.

 

GEEFMAND

Ken je de geefmand al ? Hierin verzamelen we gebruikte basketkledij die in goede staat is om dan door te geven aan Mercurianen die de basketkledij een tweede leven geven.

Heb je nog basketkledij liggen die te klein is geworden maar nog in goede staat verkeert, geef dan een seintje aan de geefmand zodat iemand anders in jouw kledij verder kan sporten. Alle basketkledij (ook schoenen en accessoires) is welkom!

Wil je graag gebruik maken van de geefmand? Geef een seintje aan de geefmand en we helpen je graag en discreet verder! Je kan de geefmand bereiken op geefmand@mercurius.be

 

TIP

Een overzicht van alle activiteiten bij Mercurius vind je ook op onze website : activiteitenkalender 2018 - 2019 . Zo kan je alvast enkele interessante datums in je agenda noteren.

 

Vanuit het Mercuriusbestuur wensen we iedereen heel veel basketplezier dit seizoen ! Tot op 1 september,

 

Sportieve groeten

het Mercurius bestuur