Lid worden ?

Ben je jonger dan 6 jaar ?  Dan ben je welkom bij Mercurius om te leren basketten.

 

Voor beginnende spelers, ouder dan 6 jaar, werken we momenteel met een wachtlijst.  Je kan altijd je gegevens doorgeven, als er dan een plekje vrijkomt, nemen we contact op.

 

Heb je al ervaring als speler ? Geef dan ook je naam door via het aanmeldingsformulier en vermeld welke ervaring je juist hebt.  We nemen contact op indien er een plaats beschikbaar is.


Lidgeld seizoen 2020-2021

In de tabel hieronder vind je terug hoeveel lidgeld je dient te betalen.

Verdien 65 EUR terug van je lidgeld

Om helpende handen bij clubactiviteiten te belonen, zal er per gezin eenmalig 65 EUR worden terugbetaald, zodra er tweemaal een deelname was aan volgende activiteiten :  

  • Mercurius@Sportpaleis-activiteit : doe een tapdienst in het Sportpaleis, de Lotto Arena of Stadsschouwburg (de lijst van evenementen zal beschikbaar zijn op onze website) 
  • fondsenwervende clubactiviteiten : kom een halve dag of hele avond helpen bij één van onze clubactiviteiten, zoals ontbijt, tornooi, quiz, …

Praktisch 

De betaling dient te gebeuren op het rekeningnummer BE29-7895-8905-6564 van Mercurius BBC VZW p/a Tweelingenstraat 8, 2018 Antwerpen, met vermelding 'Lidgeld + naam en ploeg van de speler'. 

 

Deadline

De deadline voor de betaling van het lidgeld is 31/08/2020.  Respecteer deze betalingstermijn.  Bij niet-tijdige betaling kan er niet deelgenomen worden aan de trainingen en wedstrijden.

 


Tegemoetkomingen

Er zijn vele mogelijkheden van tegemoetkomingen die de club aanbiedt om sporten goedkoper te maken in samenwerking met gemeente, stad, ziekenfonds, ...