Huishoudelijk Reglement

Elk lid van Mercurius BBC verklaart zich bij aansluiting automatisch akkoord met het Huishoudelijk Reglement.

Download
Huishoudelijk reglement
Seizoen 2020-2021
Huishoudelijk reglement Mercurius BBC 20
Adobe Acrobat document 176.5 KB

Enkele praktische afspraken

 

Wedstrijden

Alle thuismatchen van Mercuriusploegen worden gespeeld in de sporthal Het Rooi (tenzij anders vermeld). 

Bij wedstrijden op verplaatsing, wordt verzameld aan Het Rooi.

Alle spelers ontvangen bij aanvang van het seizoen de kalender met alle wedstrijden. Spelers die een wedstrijd niet kunnen bijwonen verwittigen zo vlug mogelijk hun trainer/coach.

 

Kledij

Elke ploeg heeft zijn uitrusting: shirts en broekjes (paars).

Deze uitrusting wordt na elke wedstrijd meegegeven aan de verantwoordelijke die voor de was zorgt. Een speler neemt dus zijn/haar individuele uitrusting niet mee naar huis.

Basketschoeisel trek je aan in de zaal. Je komt met ander schoeisel naar de trainingen of wedstrijden.

 

Diefstal

Sporthallen zijn vaak het uitgelezen terrein voor dieven. Laat daarom nooit waardevolle voorwerpen (en zeker geen geld) achter in de kleedkamers!  Attributen zoals uurwerk, ringen, kettinkjes e.a. zijn niet nodig tijdens de trainigen en mogen zelfs niet gedragen worden tijdens de wedstrijden. Laat ze dus thuis!

Bestuursleden, trainers en zaalwachters (sporthal Het Rooi) houden steeds een oogje in het zeil, maar kunnen ook niet alles opmerken.

 

Houding

Mercurius BBC heeft in haar meer dan 70-jarige geschiedenis een goede naam verworven op vlak van sfeer en houding van spelers, supporters en begeleiders. We zijn daar blij om en willen dit zo houden!

Leden die door hun gedrag de goede naam en faam van Mercurius BBC schade toe brengen, zullen zich moeten verantwoorden en kunnen uitgesloten worden.

 

Respect voor de infrastructuur

Iedereen beoefent zijn sport graag in een zuivere en aangename omgeving. We rekenen daarom op ieders respect voor de sporthal en het gebruikte materiaal.