Bestuurslid en Penningmeester Frans Kerremans (74) heeft afgelopen weekend voor de 22ste keer (op 24 deelnames) de Dodentocht uitgelopen ! 

Wat een prestatie ! 

Frans, we zijn fier op jou !!

Het relaas van Frans : 

Vrijdagavond zijn we (Hafida en ik, en nog zo'n 13.000 deelnemers) om 21 uur vertrokken voor de 49ste editie van de dodentocht. Om kwart na negen begon het te regenen en dat tot middernacht. Af en toe stopte het eventjes met regenen en dan gingen de plensbuien weer door. Maar rond middernacht klaarde het op. Verder ging alles goed. tot in Lippelo, dat is zo'n dertig kilometer van de aankomst. En dan begon voor Hafida de 'helletocht:' blaren op de tenen en op de hielen en ze zei dat ze 'op was'. Maar opgeven wou ze niet, ze was alleen bang dat we buiten tijd zouden aankomen. Ik heb haar dan bij de hand genomen en plechtig beloofd dat ik zou zorgen dat we op tijd aan de eindstreep zouden komen, en dat is dan ook gebeurd. In Bornem stond een ontvangstcomité ons op te wachten, (dat was wel een echte verrassing voor ons): de boezemvriend van Hafida met zijn ouders, onze Samira met Jan en de twee kinderen, mijn zus Frieda en haar man en nog een nichtje van mij. Eind goed, al goed dus. Zelf heb ik geen probleem gehad.

Nu zoek ik een partner voor volgend jaar (mijn 25ste en laatste keer op mijn 75ste) want voor Hafida is het: 'dit nooit meer'.

Wie nog ergens een sportieve schoonheid kent, laat het maar weten.

Groetjes, Frans